欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:117.169.66.110)
学科导航 >
初中英语暑假专区
全部(328) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料

  • ID:4-1962134 浙江省余姚市梨洲中学2014-2015学年八年级上学期暑期作业检测英语试题

    初中英语/暑假专区/七年级


    ( )1.When do you leave _______ school?
    A. to B. in C. for D. at
    ( )2. I often watched him _________ basketball on the playground.
    A. played B. is playing C. to playing D. play
    ( )3. ---_______ you busy last weekend?
    ---Yes, I helped my mother clean the house.
    A. Were B. Was C. Did D. Are
    ( )4. ---What did you buy for your daughter yesterday?
    ---I bought ___________, because I couldn’t find ________ she likes.
    A. something, anything B. anything, something
    C. nothing, anything D. something, nothing
    ( )5. The tall and thin man _______ long straight hair is our new art teacher.
    A. in B. of C. with D. has
    ( )6. --- What _______ the number of the students in your school?

    ================================================
    压缩包内容:
    浙江省余姚市梨洲中学2014-2015学年八年级上学期暑期作业检测英语试题.doc

  • ID:4-1962132 浙江省余姚市梨洲中学2015届九年级上学期暑期作业检测英语试题

    初中英语/暑假专区/八年级


    Have you ever offered a helping hand to those who are in trouble?
    One day, two ___ (1) were walking along the road to school when they saw an old woman carrying a large basket of pears. They thought the woman looked very __ (2) . They went up to her and said, "Are you going to town? If you are, we will help carry your basket."
    "Thank you," ___ (3) the woman. "You are very kind. You see I’m weak and ill." Then she told them that she was now going to market to __ (4) the pears which grew on the only tree in her little garden.
    "We are all going to the ___ (5) ," said the boys. "Let us carry the basket." And they took hold of it, one each side. They walked ___ (6) with the heavy basket, but happily.

    ================================================
    压缩包内容:
    浙江省余姚市梨洲中学2015届九年级上学期暑期作业检测英语试题.doc

  • ID:4-1937251 七年级英语暑期返校自主检测试题卷2015.7

    初中英语/暑假专区/七年级


    Everyone has his dream. Let me _1__ you about my dream. In ten years, I think I will be a reporter(记者). I'll live in Shanghai, _2__ it's a really beautiful city and I have many friends there. __3__ a reporter, I think I'll meet lots of interesting _4__. I think I'll live in a __5__ with my best friends, because I don't like living __6__. I will have pets(宠物). I can't have __7__ pets now because my parents don't like them and our house is too small. So in ten years, I'll have many different pets. I might even keep a pet parrot. I'll go __8__every day. During the week, I'll look nice, and will __9__ a shirt. That's my dream. I'll work__10__ to make it come true.
    (  )1.A. speak  B. tell C. say D. talk21cnjy.com
    (  )2.A .but B. because C. or D. so  21*cnjy*com
    (  )3.A. As B. For C. Like D. To2•1•c•n•j•y
    (  )4.A .men B. women C. people D. students【版权所有:21教育】
    (  )5.A. house B. city

    ================================================
    压缩包内容:
    七年级英语暑期返校自主检测试题卷2015.7七年级暑假英语返校考试(一).doc
    七年级英语暑期返校自主检测试题卷2015.7听力材料及答案.doc
    七年级英语暑期返校自主检测试题卷2015.7答题卷.doc

  • ID:4-1910056 北师大版八年级英语暑假综合练习 - Test 1

    初中英语/暑假专区/八年级


    21. A: Have you eaten your breakfast?
    B: Yes, I it twenty-four minutes ago.A.have hadB.have eatenC.eatedD.ate
    答案:
    D
    22. Good news! Lisa the first prize in yesterday’s singing competition.A.winB.wonC.beatD.beated
    答案:
    B
    23. The students in Class One to climb Mount Huang next week.A.goB.goesC.are goingD.will going
    答案:
    C
    24. --- Where did you decide your summer holiday?
    --- In Sanya.A.spendB.to spendC.spendingD.to spending
    答案:

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 1北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 1.doc
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 1音频文件(1).mp3
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 1

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-04
    • 下载18次
    • 4111.52KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载

  • ID:4-1910055 北师大版八年级英语暑假综合练习 - Test 2

    初中英语/暑假专区/八年级


    26. --- When will Diana arrive?
    --- Oh, she . She is in the meeting room now.A.arrivesB.is arrivingC.arrivedD.has arrived
    答案:
    D
    解析:
    本题考查时态。根据后面的句子 She is in the meeting room now.可知她已经到达,故用现在完成时态。
    27. --- Why didn’t you go to the cinema with us this afternoon?
    --- I at the station for my uncle from Beijing.A.was waitingB.have waitedC.am waitingD.will wait
    答案:
    A
    解析:
    句意为"--今天下午你为什么不和我们去电影院呢?--我正在车站等从北京来的叔叔。"由此可知,应该用过去进行时态。故答案为A.
    28. Lucy is shy. She would not invite her classmates dancing with her.A.practiceB.practicesC.practicingD.to practice
    答案:
    D

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 2北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 2.doc
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 2音频文件(1).mp3
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 2

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-04
    • 下载9次
    • 6648.34KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载

  • ID:4-1910053 北师大版八年级英语暑假综合练习 - Test 4

    初中英语/暑假专区/八年级


    21. --- Did you hear someone knocking at the door just now?
    --- No,sir. I music.A.was listening toB.listened toC.am listening toD.would listen to
    答案:
    A
    解析:
    本题考查动词时态。根据上文"你刚才听到有人敲门吗?" "没有"可以判断出刚才我正在做其他的事情,因此使用从过去进行时。
    22. Don’t return the video to Peter. I it.A.don’t watchB.won’t watchC.haven’t watchedD.wasn’t watching
    答案:
    C
    解析:
    考查现在完成时:根据句意,不要把录像还给peter, 我还没看呢。
    ---

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 4北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 4.doc
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 4音频文件(1).mp3
    北师大版八年级暑假 综合练习 - Test 4

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-04
    • 下载7次
    • 2309.27KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载

  • ID:4-1910051 北师大版八年级英语暑假 词汇专项 - Test 1和Test 2

    初中英语/暑假专区/八年级


    单项选择(共15小题;共15.0分)
    1. --- Would you please give me on how to get along with others?
    --- Sure.A.an adviceB.advicesC.many advicesD.some advice
    答案:
    D
    2. I’ll Beijing on Sunday, the seventh of April.A.getB.arrive inC.arrive atD.reach in
    答案:
    B
    3. Paul hated his cousin Gina, so he often avoids with her.A.to talkB.talkedC.talkingD.talks
    答案:
    C
    4. Her uncle lost his legs an accident.A.because ofB.althoughC.becauseD.if
    答案:
    A
    5. He will continue his article after lunch.A.writingB.writeC.to writingD.writes
    答案:
    A
    6. My mother me to be a great English teacher.A.makesB.wishesC.hopesD.lets
    答案:
    B
    解析:
    make

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级英语暑假 词汇专项 - Test 1和Test 2.doc

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-03
    • 下载5次
    • 20.85KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载

  • ID:4-1910050 北师大版八年级英语暑假 语法专项-Test1

    初中英语/暑假专区/八年级


    单项选择(共20小题;共20.0分)
    1. You wear sports shoes when you climb a mountain.A.can’tB.shouldn’tC.mustn’tD.have to
    答案:
    D
    解析:
    考查情态动词。根据句意:爬山的时候你不得不穿运动鞋。前三个选项句意不通顺,故选D.
    2. --- Mum, will you buy me the new iPad after the Entrance Examination?
    --- I’m afraid I , dear. We are short of money now.A.mustn’tB.can’tC.shouldn’tD.needn’t
    答案:
    B
    3. --- How do you like the story?
    --- Interesting, the end of it is not perfect.A.soB.thoughC.orD.because
    答案:
    B
    解析:
    连词的用法。so因此;though虽然,尽管;or否则,或者;because因为。根据句意:你觉得这个故事怎样?有趣,尽管结尾不是完美的。故选B.
    4. The food is salty. Julie a lot of salt on it.A.putsB.putC.will putD.had put
    答案:

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级英语暑假 语法专项-Test1.doc

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-03
    • 下载4次
    • 16.08KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载

  • ID:4-1910049 北师大版八年级英语暑假 语法专项 - Test 2

    初中英语/暑假专区/八年级


    单项选择(共20小题;共20.0分)
    1. If my brother well in his exams, he’ll go to Tsinghua University next September.A.didB.doesC.is doingD.will do
    答案:
    B
    解析:
    考查条件状语从句主将从现。
    2. --- Have you finished your project?
    --- Not yet. I’ll finish it if I ten more minutes.A.giveB.am givenC.will giveD.will be given
    答案:
    B
    解析:
    题意:"你已经完成你的项目了吗?""还没有。如果再给我10分钟,我就完成了。"主句用一般将

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级英语暑假 语法专项 - Test 2.doc

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-03
    • 下载8次
    • 15.93KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载

  • ID:4-1910048 北师大版八年级英语暑假 阅读专项-Test1旅游外出

    初中英语/暑假专区/八年级


    北师大版八年级暑假 阅读专项 - Test 1 旅游外出
    完形填空(共10小题;共15.0分)
    Have you taken a plane for your holiday? Do you like travelling by plane? I had a bad experience of taking a plane when I was ten years old. It was also the most 1 experience I have ever had.
    One day, my father, my mother and I went on holiday to Hong Kong. After we 2 the plane, the air stewards gave us some food. I was busy 3 when the plane rocked(摇晃). My food flew away. Most of 4 passengers’ food flew away, too. There was food everywhere in the plane.
    Suddenly we 5 a voice. It was from the captain of the plane. He said, "I’m sorry, ladies and gentlemen. We are going 6 a storm. Please stay in your seats."
    The air stewards had to stay in their 7, too. Of course they couldn’t come to clean food. We had to 8 like that for more than ten minutes. We felt relaxed when we landed 9.
    Now I’m still afraid of taking the 10. I will never forget this special experience.
    1. A.sadB.uncomfortableC.happyD.relaxing
    答案

    ================================================
    压缩包内容:
    北师大版八年级英语暑假 阅读专项-Test1旅游外出.doc

    • 寒暑假综合
    • 2015-08-03
    • 下载5次
    • 18.81KB
    • cxuebin1970
    进入下载页面

    本资料免点下载